Feestjes

Onze Feestjes!

Naast workshops verzorgt BugSchool ook het verjaardags-, communie- of lentefeest van uw kind!

Alle kinderen komen tijdens een BugSchoolfeestje in contact met enkele zeer speciale diersoorten. Als men kiest voor een BugSchoolfeest, dan kan men zich al reeds beginnen voorbereiden op de aanwezigheid van zowel vogelspinnen, schorpioenen, kevers en wandelende takken in de huiskamer!

De kinderen krijgen eerst een woordje uitleg over geleedpotige dieren in het algemeen en worden daarna voorgesteld aan alle aanwezige dieren. Bij elk dier hoort een woordje uitleg waarin verteld wordt waar de dieren vandaan komen, wat ze eten en wat interessante gedragingen zijn.

Na de uitleg krijgen de kinderen de kans om de dieren van dichtbij te bekijken, aan te raken en zelfs vast te houden! .

Als optie kan men kiezen voor een extra fotosessie! Hierbij krijgt het feestvarken van dienst ook de kans om met alle aanwezige dieren op de foto te gaan! Natuurlijk mogen ook de vriendjes en vriendinnetjes met enkele dieren op de foto. Dit neemt doorgaans een halfuurtje in beslag. Wij voorzien een leuke fotostudio hiervoor en zorgen ervoor dat u alle (door ons genomen) foto's spoedig ter uwer beschikking hebt.

Natuurlijk is er steeds een leuke en 'in thema' verrassing voor uw kind!

Kortom; een onvergetelijke ervaring voor u én uw feestbeest!

-Tarieven voor kinderfeesten

De kostprijs van een workshop/feest wordt berekend aan de hand van de duur en het aantal aanwezigen.

De kostrijs voor 1 uur:

1-10 aanwezigen: €125,00

11-20 aanwezigen: €165,00

21-30 aanwezigen: €200,00

31-40 aanwezigen: €230,00

41-50 aanwezigen: €255,00

De kostprijs voor 1,5 uur: bovenstaande bedragen * 1,5

De kostprijs voor 2 uur: bovenstaande bedragen * 1,7

De kostprijs voor 2,5 uur: bovenstaande bedragen * 2,05

De kostprijs voor 3 uur: bovenstaande bedragen * 2,4

-Verplaatsingskosten

€ 0,30/km vanaf De Klinge, Oost-Vlaanderen of Zaventem, Vlaams-Brabant.